Про нас

Мексиканець Alberto та Василь познайомилися десь між Мексикою та Львовом у далекому минулому. Спершу між ними було багато текіли і начос, а вранці з’явився Taco Taco. Це справжня мексиканська кухня біля твого дому, amigo. Я на власні очі бачив, як тонну кукурудзяного борошна привезли з самої гарячої Мексики контрабандою. Ох, це було ще те видовище! Потім у вікнах кухні стало дуже гаряче і народилися такі спайсі тако, що полум’я дракона не зрівняється з ним і близько. А ще я бачив, як Василь з Alberto відкрили у тому закладі протоку текіли, Босфор відпочиває у порівнянні з тією красою.

Amigo вони відкрились за адресою Братів Рогатинців, 9 і такого у цьому місті ще не було. У Тасо Тасо спершу не відбувалося нічого незвичного, хіба що лише сюди на обід приходила Фріда Кало і сиділа за одним столиком з Alberto, гучно сміючись. Ковбої знімали свої капелюхи, коли заходили сюди і починали голосно вітатись між собою іспанською: Hola, amigo!, – кричали вони. У цьому місці готували найкращі в місті тако і, кажуть, нічого не змінюється вже довгий-довгий час. Я присягаюся, amigo. Це місце гарячих солодких чуррос, величезної кесадильї, тако та діпів називають такерією та для своїх воно зветься просто Taco Taco.

Amigo вони відкрились за адресою Братів Рогатинців, 9 і такого у цьому місті ще не було. У Тасо Тасо спершу не відбувалося нічого незвичного, хіба що лише сюди на обід приходила Фріда Кало і сиділа за одним столиком з Alberto, гучно сміючись. Ковбої знімали свої капелюхи, коли заходили сюди і починали голосно вітатись між собою іспанською: Hola, amigo!, – кричали вони. У цьому місці готували найкращі в місті тако і, кажуть, нічого не змінюється вже довгий-довгий час. Я присягаюся, amigo. Це місце гарячих солодких чуррос, величезної кесадильї, тако та діпів називають такерією та для своїх воно зветься просто Taco Taco.

Maseca. Звучить, як ім’я найгарнішої офіціантки в цьому закладі, яка знає усіх ковбоїв по іменах та кількості перцю в їхніх кесадильях. Та Maseca – це навіть краще. Справжнє мексиканське борошно з якого кухарі Тасо Тасо роблять тортильї за давнім мексиканським рецептом бабці Eloise. Хрусткі тостадос, м’які тортильї, які загортають у теплий рушник – це спокуса усіх amigos такерії. Про Maseca складають легенди. Але навіщо тобі слухати легенди, познайомся краще з нею на tacotaco.lviv.ua

Previous
Next